Yogalessen

Mantra en STILTE

Het chanten van mantra’s is net als mediteren bedoeld om je aandacht te richten, om volledig in het nu-moment aanwezig te zijn. Het is een vorm van “actieve” meditatie die de deur opent naar een hoger bewustzijn. Ook het luisteren naar mantra’s heeft dit effect.
Het Sanskriet woord Mantra kent 2 delen: "MAN" betekent Mind/Geest, "TRAM" betekent uitbreiden, bevrijden of opengaan. Het gebruik van specifieke mantra's stelt onze mind in staat om zich te bevrijden van oude patronen die ons afhouden van onze ware natuur.
Tijdens de mantra-lessen zal er aandacht worden besteed aan:

 
Door het juiste gebruik van de woorden in combinatie met je adembewustzijn en pure intentie is het een meditatieve kracht die het gehele bewustzijn verruimt en het proces van zelfgenezing bevordert.

Welke voordelen kan je ondervinden bij het volgen van deze lessen:

 

Zie deze lessen als een mooi moment voor jezelf waarbij je, via de diepgaande werking van mantra's, oude ballast in jezelf kunt laten gaan en nieuwe kracht voor in de plaats krijgt. Stap mee in deze misschien nog onbekende mantra - wereld en merk dan dat het contact met jezelf via klank/mantra/stilte een enorm waardevol cadeau is aan jezelf.
Wanneer? Zie kalender voor plaats, data, uren en prijs.

Home